vrijdag 30 januari 2015

woensdag 28 januari 2015

zondag 25 januari 2015

Kerst 2007



De AllerHandes, waaron de kersteditie 2007, zullen niet meer terugverhuizen naar Nederland...

zaterdag 24 januari 2015

Licht


Het plotselinge zonnetje in de voorkamer zorgt ervoor dat ik me spontaan in de voorjaarsschoonmaak gooi.

maandag 19 januari 2015

Winter Wonder Schotland





Een vriendin nodigde me uit om samen een weekendje in hun vakantiehuis, midden in de Highlands, door te brengen. Het huis staat op één van de mooiste plekken (vind ik) van Schotland. Het uitzicht vanuit de keuken leek wel een schilderij!

donderdag 15 januari 2015

Kleur



Trakteerde ik vroeger mijzelf wekelijks op een grote bos bloemen, sinds ik in Schotland woon nooit meer. Bloemen zijn hier belachelijk duur. Maar vandaag, terwijl  het buiten nog steeds stormt en regen en natte sneeuw uit de lucht valt, had ik zin om wat kleur in huis te halen!

zondag 11 januari 2015

Zooi



 
In de loop der jaren hebben de meiden behoorlijk wat troep verzameld. Prima dat dat allemaal in de 'speelkamer' ligt. Met onze aanstaande verhuizing deze zomer in het achterhoofd ben ik maar eens begonnen met de zooi uit te zoeken. Playmobil bij playmobil, Lego bij Lego...


zaterdag 10 januari 2015

Januari storm

 




 
Een grote berk in de tuin heeft de storm van afgelopen twee dagen niet weerstaan. Helaas heeft hij een deel van de magnolia meegenomen. Ik vrees dat er weinig van deze prachtige boom over is.
 
 

donderdag 8 januari 2015

Back on track



Bijna twee jaar geleden trainde ik voor en deed mee aan een obstakel-halve-marathon. Ik was nog nooit zo fit geweest. Na een te lange 'rustpauze' ben ik dit jaar weer begonnen met het hardlopen en de bootcamps.

maandag 5 januari 2015

Glasgow



Het einde van de kerstvakantie vieren we in Glasgow. De meiden zijn nog een dag extra vrij dus heerlijk rustig winkelen tijdens de uitverkoop.

zondag 4 januari 2015

Zondagmiddag


De meeste kerstspullen zijn weer opgeruimd. Inclusief de winterkopjes die ik dit jaar kocht. Alleen de lichtjes blijven nog even.