woensdag 25 februari 2015

Uit de kast




Te lang heeft de naaimachine in de kast gestaan. Te weinig is er afgelopen maanden mee gewerkt. Teveel creatieve ideeen waren er wel, maar te vaak had ik slechte excuses om er maar niet aan te hoeven beginnen. Te zonde, suf en stom van me...

Vandaag heb ik 'm maar weer eens uit de kast gehaald. En ben ik maar eens begonnen met simple herstelklusjes. Die ook al veel eerder gedaan hadden kunnen worden.

zondag 15 februari 2015

Beetje lente




Alle indrukken van vorige week worden even op een rij gezet tijdens een heerlijke wandeling. Het voelt al een beetje lente. Thuis genieten we verder van het bleke zonnetje.

vrijdag 13 februari 2015

Stad en land





Afgelopen week waren wij in Nederland. Om een huis te zoeken. En een middelbare school. De stad hadden we al uitgekozen. Langzaam begint het goed te voelen. Blijkbaar zit Nederland nog wel in ons systeem. Dat is een geruststellende gedachte...!

zondag 1 februari 2015

Schotse pannenkoeken en Nederlandse les



De meiden volgen, naast hun drukke bezigheden, ook nog wekelijks online Nederlandse les. En daarbij horen de tweejaarlijkse Cito-toetsen. Vandaag speelde ik voor 'juf': "schrijf op:...." Niet de leukste bezigheden voor de zondagmiddag, maar gelukkig gaven de Schotse pannenkoeken met blauwe bessen als ontbijt genoeg energie!!!